Aangepaste corona maatregelen

Nieuws

Aangepaste corona maatregelen

Tijdelijke sluiting vanaf 1700

Aangepast openstellingsrooster

Vrijdag 26 november hebben de minister president en de minister nieuwe maatregelen aangekondigd die ertoe moeten leiden dat het aantal besmettingen heel snel afneemt. De belangrijkste maatregel is de sluiting in heel veel sectoren tussen 17 en 5 uur vanaf zondag 28 november.

Ook wij dragen ons steentje bij aan het omlaag brengen van de besmettingscijfers en sluiten vanaf zondag 28 november om 17 uur de deuren van onze accommodatie. Dat is noodzakelijk, maar we vinden het niet leuk. Net nu we veel van onze vaste bezoekers weer in onze accommodatie terugzien, moeten we onze activiteiten na 17 uur stopzetten.

Dat betekent ook dat je in onze accommodatie overdag wel welkom bent

  • tussen 5.00 en 17.00 uur
  • met een coronatoegangsbewijs,
  • een mondkapje (behalve tijdens het sporten of wanneer je zit) en
  • wanneer je 1,5 meter afstand van elkaar houdt (behalve tijdens het sporten of een activiteit).

Wij zijn momenteel hard bezig om het openstellingsrooster hierop aan te passen. Wij zullen dit zo snel mogelijk publiceren via onze website, social media en onze lesklanten gaan wij via mail op de hoogte brengen.

Wij danken u bij voorbaat voor de medewerking. Blijf gezond!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.