Baby- en peuterzwemmen
Binnen

Baby- en peuterzwemmen

Samen het zwemmen ontdekken.

Zoek je een leuke activiteit met je baby, dreumes of peuter? Kom samen zwemmen bij zwembad Hoensbroek!

Als ouder heb je een belangrijke rol bij het watervrij maken van je kindje. Door samen te genieten en plezier te maken, raakt je kleintje op een goede manier vertrouwd met water. In de lessen doen we leuke oefeningen en spelletjes op vrolijke muziek.
Goed voor de ontwikkeling
Baby- en peuterzwemmen is een krachtige stimulans voor de ontwikkeling van je kind. De beweegoefeningen zijn goed voor de motoriek en maken het lichaam sterker. Ook de zintuigen worden volop geprikkeld.

Essentiële vaardigheden
Drijven op de buik en rug, adem inhouden, onder water gaan, op de kant klauteren. In de lessen leert je kindje essentiële vaardigheden om straks een goed begin te kunnen maken met de zwemlessen. Jullie volgen de lessen onder begeleiding van een gediplomeerde zwemlesgever. Samen zwemmen is een goede manier om de band met je kind nóg sterker te maken.


Wat heb je nodig in het zwembad?
Al onze zwembaden zijn ingericht op de allerkleinsten. Zo hebben we aankleedkussens, luieremmers, een box en een magnetron om voeding op te warmen. Zwembandjes zijn niet nodig.

Bij deze lessen werken wij vanwege de grootte van de lesgroepen met vaste groepen. Inschrijven voor deze lessen kan via ons emailadres: zwembadhoensbroek@sportfondsen.nl met de gewenste voorkeursdag, naam en geboorte datum van het kindje.
Na de proefles kunt u een leskaart aanschaffen van 12 lessen. Deze is 20 weken geldig.

Zwangerschapszwemmen

Interesse in zwangerschapszwemmen? Bekijk onze partner
Schambergen (zwangerfit): ZwangerFit bij Fysio Schambergen in Schambergen


Wat heb je nodig?

  • Zwemkleding
  • Handdoek / Hydrofieldoek

Tarieven

Baby- Peuterzwemmen, losse les
9,75
12 badenkaart Baby-Peuterzwemmen
97,50Bestellen
Magneetpas, hoort bij 12 badenkaart
7,50
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.