Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Kinderfeestje in het zwembad

Contentpagina Kinderfeestjes - header nieuw.jpg

Dé plek voor een kinderfeestje? Het zwembad, natuurlijk! Bezorg je kind een onvergetelijke verjaardag in ons mooie zwembad.


Compleet verzorgd
Welk feestje je ook kiest, we zorgen altijd voor een fantastisch uitje. Denk aan een vrolijke ontvangst, meegebrachte cadeautjes uitpakken, zwemmen met of zonder zwemlesgever en daarna…lekker eten en drinken! Ook voor ouders is een zwemfeestje ideaal. Onze geheel verzorgde feestjes nemen je werk uit handen en kunnen bij slecht weer gewoon doorgaan.

Kinderfeestjes zijn mogelijk op verschillende dagen en tijden:

Woensdag van 13.00 tot 17.00 uur met aansluitend eten of tussendoor natuurlijk.

Vrijdag van 13.00 tot 15.00 uur met aansluitend eten

Vrijdag avond 19.00 tot 21.30 uur dan is het mogelijk om vooraf te eten.

Of in het weekend van 12.00 tot 17.00u, dan kan tussendoor gegeten worden.

De kosten zijn :

Op vrijdag zijn de kosten € 14,60 en op woensdag en in het weekend € 17,70.

De kinderen krijgen een frietje met snack, saus en een drankje naar keuze.

Zeemeerminfeestje

Wilt u het kinderfeestje nog een beetje specialer maken? Maak er dan een zeemeerminfeestje van ! Tijdens een zeemeerminnenfeestje beleven ze een onvergetelijk onderwateravontuur. Als je onze zeemeerminstaarten aantrekt verander je meteen in Koning Triton, Ariël of een angstaanjagende haai. 45 minuten lang plezier en een unieke beleving! Klaar met de workshop? Dan kun je je inderdaad nog uren vermaken tijdens het recreatief zwemmen. Uiteraard combineren we dit feestje met een frietje en een lekkere snack, saus en een drankje naar keuze. Deze staan voor je klaar op een vooraf afgesproken tijdstip. Een kinderfeestje zeemeerminzwemmen is mogelijk op zaterdag en zondag en kost € 23,70 per kind.

Heb je vragen met betrekking tot het organiseren van een kinderfeestje bij ons? Neem gerust contact op.

Heb je een vraag?

Nog 500 tekens resterend
Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.