Update renovatie

Nieuws

Update renovatie

renovatie.jpg

Grote renovatie zwembad Hoensbroek

Beste gasten,

Afgelopen week hebben wij de definitieve planning mogen ontvangen van de renovatie.
Deze planning ziet er als volgt uit:

Buitenbad gesloten van 03.10.2022 tot 05.06.2023

Wedstrijdbad gesloten van 05.09.2022 tot 09.01.2023

Instructiebad gesloten van 05.09.2022 tot 27.01.2023
Recreatiebad gesloten van 31.10.2022 tot 13.04.2023

We krijgen straks een prachtig zwembad waar we nog jarenlang mooie activiteiten voor u kunnen aanbieden maar helaas betekent het ook dat we gedurende periode, geen gebruik kunnen maken van het wedstrijd en instructiebad. Wij begrijpen dat dit een zeer vervelende situatie is.

Wij willen er graag voor zorgen dat onze bezoekers ook tijdens de renovatie kunnen sporten. Daarom zijn wij momenteel aan het inventariseren waar de voorkeur van onze bezoekers naar uit gaat. Wij kunnen tot aan de herfstvakantie gebruik maken van het recreatiebad. Door bouw overlast mogen wij dit door de weeks vanaf 16.00 uur gebruiken. Het zullen dus andere dagen / tijden worden dan u nu gewend bent.

Tevens zijn wij ook de mogelijkheden aan het onderzoeken of wij met onze activiteiten in een ander bad in de regio terecht kunnen. Zodra hier meer duidelijkheid over is, zullen wij dit uiteraard meteen kenbaar maken op onze website en social media.

Mochten er vragen, opmerkingen of klachten zijn over / tijdens de renovatie dan graag mailen naar zwembadhoensbroek@sportfondsen.nl

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.