Black Friday deals!

Nieuws

Black Friday deals!

Aquasporten.jpeg

Mis Onze Black Friday Deals niet! Dit jaar vieren we Black Friday niet met één, maar met twee spetterende deals die je niet wilt missen!

Deal 1: Aquasport badenkaart

Duik in een wereld van fitness en plezier met onze Aquasport Deal! Voor de prijs van 10 lessen krijg je maar liefst 14 keer deelname aan onze sportieve aqualessen. Dat betekent dat je 4 lessen helemaal gratis krijgt! Of je nu een doorgewinterde zwemmer bent of net begint, de leuke en gevarieerde oefeningen zijn voor iedereen goed te volgen. Doe bijvoorbeeld mee met Aquarobics maandag of woensdag of met Aquajogging op dinsdag en woensdag!

Profiteer hier van deze deal!*

Deal 2: MBVO baden kaart (Meer Beweging Voor Ouderen)

Voor onze gewaardeerde senioren hebben we de perfecte aanbieding met onze MBVO Kaart Deal! Koop 10 baden en ontvang er 4 helemaal gratis. We geloven dat beweging essentieel is, ongeacht de leeftijd. Bekijk hier de lessen die te volgen zijn met de MBVO baden kaart.*

*Beide badenkaarten zijn geldig voor een periode van 12 baden en excl. de magneetkaart. Wanneer je nog niet in het bezit bent van een magneetkaart, dan is deze voor €7,50 te verkrijgen bij onze receptie.

Mis het niet en grijp je kans om gebruik te maken van deze Black Friday Deals.

Profiteer hier van deze deals!

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.