Open dag zwembad Hoensbroek

Nieuws

Open dag zwembad Hoensbroek

Heropening

Officiële opening zwembad Hoensbroek

Zwembad Hoensbroek is na de vernieuwing helemaal klaar voor de toekomst. De zwembaden zijn vernieuwd en de buitenkant van het gebouw is geïsoleerd en kreeg een nieuwe afwerking. Ook is het zwembad volledig gasloos door de aansluiting op het warmtenet van mijnwater.

De gemeente Heerlen en exploitant Sportfondsen B.V. zijn heel tevreden met het resultaat.

Voor de kinderen is er een nieuw spraypark toegevoegd en er zijn twee spectaculaire glijbanen. De gehele week zijn er allerlei doelgroepen, zoals meer bewegen voor senioren, hartpatiënten, fybromyalgie, aquarobics, aquajoggen, ouder en kind zwemmen en nog veel meer.

Kortom voor jong en oud is dit zwembad een leuke belevenis.

Open Dag

Vanaf 28 augustus is het zwembad weer geopend volgens het reguliere openstellingsrooster.

24 september is de officiële opening en kunnen alle belangstellenden van 12.00 tot 16.00 uur een kijkje nemen in het vernieuwde zwembad en kennis maken met de activiteiten. Zwemmen is deze middag gratis. Er zijn activiteiten voor kinderen, de gezonde kantine is open en partners van het zwembad presenteren zich in marktkraampjes. Ouders kunnen hun kind met 50% korting inschrijven voor zwemles.

Zien wij jullie dan?

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.