Kom jij ons team versterken?

Nieuws

Kom jij ons team versterken?

Vacature toezichthouder.jpg

Wij zijn op zoek naar enthousiaste toezichthouders voor de zaterdag en horeca medewerkers voor het weekend!

Horecamedewerker (weekend)

Werken bij zwembad Hoensbroek is altijd een tropisch feestje! En wij vinden het dan ook belangrijk om samen met het team onze gasten een fantastische dag te bezorgen. Jij bent daarin een belangrijke schakel. Als gasten een kopje koffie willen of lekker een hapje willen eten dan draai jij daar je hand niet voor om

.
Jij gaat werken met leuke collega’s in een fijne, informele sfeer. Wij doen zoveel mogelijk samen en we helpen elkaar. Wat er ook moet gebeuren!

Meer informatie en solliciteren kan hier.

Toezichthouder (zaterdag)

Wij gaan samen voor het plezier van jong en oud in onze accommodatie. We zorgen dat ze fijn kunnen recreëren, kunnen leren zwemmen en vitaler worden. Jij geeft energie aan onze gasten en je krijgt er energie en plezier voor terug. Je doet het samen met je collega’s, in een prettige werkomgeving waarin we van elkaar kunnen en willen leren.


Ook willen wij jou de mogelijkheid bieden om het diploma zwemmend redden voor zwembaden (lifeguard) te behalen.

Kom jij onze gasten verwelkomen? Dan staan wij naast je om er een spetterend succes van te maken. We zijn benieuwd naar jouw reactie!

Meer informatie en solliciteren kan hier.

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.