Zwembad Hoensbroek behaald het keurmerk

Nieuws

Zwembad Hoensbroek behaald het keurmerk

Keurmerk

Zwembad Hoensbroek behaald keurmerk Veilig & Schoon

Wethouder Martin de Beer kreeg vandaag uit handen van Mariska Hol van stichting Zwembadkeur het Keurmerk Veilig & Schoon. Een nieuwe aanmelding wordt altijd extra streng getoetst. Alle medewerkers van zwembad Hoensbroek zijn daarom zeer trots dat ze zonder aandachtspunten door deze strenge keuring zijn gekomen en daardoor voldoen aan de kwaliteitseisen van stichting Zwembadkeur.

Het behalen van het Keurmerk is een erkenning voor ons zwembad. Het Keurmerk geeft aan dat wij voldoen aan de strenge regelgeving rondom hygiëne, veiligheid en badinrichting. We werken daar iedere dag heel hard aan, dus het is fijn die erkenning te krijgen. Met het behalen van het Keurmerk toont zwembad Hoensbroek aan dat het de bedrijfsprocessen goed geregeld heeft en deze goed worden uitgevoerd.

Het Keurmerk Veilig & Schoon betekent een kwaliteitsslag en omvat verschillende wettelijke kaders die voor zwembaden van toepassing zijn. Bijvoorbeeld: waterleidingwetgeving en legionella preventie, ARBO, HACCP, wet Milieubeheer, gebruiksvergunning en besluit Attractie- en Speeltoestellen. Verder worden richtlijnen gegeven voor concrete invulling van wetgeving en branchevereisten.

Dit is een teamprestatie, iedereen heeft een belangrijke rol in het ‘veilig & schoon’ houden van onze zwembaden. Dat wordt met dit keurmerk beloond!

Uiteraard zullen wij er alles aan blijven doen om onze gasten de komende jaren in een schoon en veilig bad te verwelkomen !

#zwembadhoensbroek #gemeenteheerlen

Cookies op onze website

Deze website maakt gebruik van cookies om de nodige websitefuncties te bieden. Om de websitenavigatie en jouw online ervaring te verbeteren, websiteverkeer, gebruik en interactie te analyseren en om te helpen bij onze marketing- en advertentie-inspanningen.